El Share Festival s'estrena avui amb Rita Ora i Morat

  • El festival unirà música i solidaritat al Poble Espanyol durant dos dies.
  • El cartell també inclou les actuacions d'Álvaro Soler, Sebastián Yatra i Abraham Mateo.
La cantante británica, Rita Ora, actuará por primera vez en Barcelona.
La cantante británica, Rita Ora, actuará por primera vez en Barcelona.
SHARE FESTIVAL
La cantante británica, Rita Ora, actuará por primera vez en Barcelona.

Gaudir de les actuacions d'artistes de la talla de Rita Ora, Morat o Álvaro Soler, entre d'altres, i alhora tenir la satisfacció d'actuar de forma solidària. Això és el que ofereix el nou Share Festival, que tindrà lloc al Poble Espanyol de Barcelona aquest cap de setmana i que, com fa endevinar el seu nom. vol subratllar la necessitat de compartir.

El joc que proposa és el següent: el públic té la possibilitat de guanyar entrades gratuïtes, a canvi de participar en accions solidàries a través de l'app o el web del festival. Aquestes giren al voltant del canvi climàtic, els drets humans, la igualtat de gènere, l'acollida de refugiats, el desenvolupament de l'educació infantil i la pobresa extrema i s'han organitzat conjuntament amb entitats com ACNUR, Acción Contra el Hambre o Creu Roja, entre d'altres.

La participació consisteix a enviar piulades, compartir continguts a Facebook, signar peticions en línia i escanejar codis QR i permet acumular punts per guanyar entrades.

Al festival, que aposta per la música pop i mainstream amb un missatge positiu i optimista, actuaran aquest divendrees Alfred García, Álvaro Soler i Morat. El pròxim dissabte serà el torn de Gemeliers, Sebastián Yatra, Abraham Mateo i Rita Ora.

Alfred García, conegut pel seu pas per la darrera edició d'Operación Triunfo i per representar Espanya en el darrer festival d'Eurovisió. iniciarà al Poble Espanyol la seva gira 1016 is coming tour. Es tracta d'un compositor i cantant molt vinculat a projectes socials.

Quant a Álvaro Soler, pujarà a l'escenari el seu eixtós senzill La Cintura i hits com Sofia o El mismo Sol, que han estat número 1 en moltes llistes europees.

La coneguda banda colombiana Morat, per la seva part, portarà a Barcelona el seu folk-pop. El seu senzill Yo contigo, tu conmigo, banda sonora de la pel·lícula Els Minions, ha estat disc de platí a Espanya i Itàlia i ha guanyat el premi 40 Principales a la millor cançó del 2017.

Dissabte, Gemeliers, dos bessons que van saltar a la fama el 2014 gràcies al seu pas per La Voz Kids, presentaran els seus nous temes Tímida, Amor en Stereo i Lento, del seu àlbum Stereo, que va sortir a la venda el 22 de juny.

També actuarà Sebastian Yatra, que acaba d'editar un nou senzill amb David Bisbal, A partir de hoy, i és conegut pel seu hit Traicionera.

A més, el festival comptarà amb Abraham Mateo, un fenomen de masses a tot el món que tot just ha tret un tema amb Jennifer López i Yandel, Se acabó el amor.

Rita Ora, una de les cap de cartell, tancarà l'esdeveniment. Guanyadora d'un MTV Award i d'un Global Award, actuarà a Barcelona per primer cop.

Activitats solidàries

El Share Festival comptarà també amb activitats solidàries. Creu Roja Barcelona, per exemple, n'organitzarà una de realitat virtual que permetrà experimentar el que representa ser voluntari de l'entitat.

Poble Espanyol. Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 13. Aquest divendres i demà dissabte. De les 18 a les 00.00 hores. Preu: des de 35 euros. sharefestival.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento