Comunitat Valenciana

El festival Surf, Music & Friends es trasllada a València amb quatre jornades d'esport i art

El Festival Surf Music & Friends se celebrarà per primera vegada a València. Després de dos anys d'aturada per la pandèmia, la cita viatja des de Salinas per a desenvolupar-se, durant quatre dies, del 9 al 12 de juny en La Marina de la capital del Turia.
Cartell del festival Surf, Music & Friends
Cartell del festival Surf, Music & Friends
ADRIÁN LORENZO, ABSIDE ESTUDIO
Cartell del festival Surf, Music & Friends

Així, s'oferiran quatre jornades d'activitats gratuïtes entorn del surf en una proposta d'oci, cultura, educació i esport. El festival reunirà a alguns dels millors surfistes del món entorn de les seues aventures cinematogràfiques en busca de les ones.

A més, acudiran alguns dels millors socorristes del món dins d'una de les proves esportives clau del festival, el Waterman Challenge.

Aquesta primera edició a València de Surf, Music & Friends vincularà precisament als socorristes, surfistes i filmmakers "posant en valor la importància del treball en equip i com aquest canvi de paradigma està afectant la imatge del surf".

En l'agenda del festival figuren l'Aula del Mar, la plataforma de divulgació sobre la cura dels oceans i educació sobre els mars; l'International Surf Film Festival, amb films internacionals i documentals inspiradors; el SM&F Soho, un espai on trobar artesania i l'art de les millors marques de surf amb les seues propostes més noves; una rampa de surf-skate per als amants d'aquest esport i la zona de Live Shaping, una innovadora manera de veure tot el procés de fabricació de taules de surf en viu.

Les activitats esportives d'aquesta primera edició de Surf, Music and Friends a la vora del Mediterrani estan centrades en el Surf Life Saving (salvament esportiu), SUP (Stand-Up-Paddle) i Hydrofoil.

A més, en contraposició a la ubicació de l'esdeveniment, per les característiques de les ones a València, el programa tindrà el seu focus en el surf d'ones grans, reunint a grans noms del panorama esportiu a nivell mundial.

GRATUÏT

Igual que en les huit edicions celebrades fins avui de Surf, Music and Friends a Salinas, tot el programa d'aquesta primera edició a València serà totalment gratuït.

Els detalls del mateix se n'aniran desvetlant durant les pròximes setmanes i en els dies previs a l'esdeveniment, amb nombroses sorpreses i grans noms de l'escena surf i esportiva, artistes reconeguts i científics de renom que participaran en les activitats divulgatives.

Aquesta primera edició de Surf, Music and Friends a València és possible gràcies a la col·laboració de la Diputació de València juntament amb l'Ajuntament a través de les seues regidories d'Esports i Turisme, i la participació de la Marina de València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento